porc


COSTELLES DE PORC AMB SALSA

 Ingredients:
  • 4 costelles de porc 
  • 1 pastanaga
  • 1 ceba
  • 1 tomàquet  
  • 200 ml de vi blanc
  • 2 cullerades de ketchup
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  •  Una mica de comí mòlt
  •  Oli d'oliva
 Preparació: 
 -Per cuinar les costelles de porc amb salsa, començarem per dorar la carn per a que després quedi molt millor a l'hora de presentar el plat. En una cassola, possem una mica d'oli d'oliva i dorem a foc fort durant un minut i mig cada cara de les costelles. Seguidament les reservem en un plat.
-En la mateixa cassola, afegim una mica d'oli d'oliva. Pelem la ceba i la tallem a tires. Després l'afegim a la paella amb una mica de sal i pebre. Tallem la pastanaga a tires i l'afegim a la paella. Piquem el tomàquet i l'afegim amb els altres aliments.

-Afegim la carn a la cassola i barregem tots els ingredients de les costelles amb el vi blanc i el ketchup. Agreguem una mica de sal i deixem que la salsa espesseixi.

-Servim les costelles amb la salsa per sobre i li afegim algunes verdures. Ja està llest per menjar!  




FILET DE PORC AMB FOIE GRAS I FRUITA SECA

INGREDIENTS:
  • 2 filets de porc
  • 200g de foie gras fresc
  • 50ml de vi dolç
  • 200g de fruita seca variada
  • pebre negre
  • 1 cullerada de sucre
  • 100ml d'aigua o de brou de pollastre

PREPARACIÓ:

1- En un cassó, porteu l’aigua o el brou a ebullició. Reserveu-ho.

2-Elimineu les venes del foie gras i afegiu-hi un pessic de sal, un de pebre, un de sucre i un rajolí de vi dolç.

3-Poseu el foie gras al vas de la batedora i afegiu-hi l’aigua bullent, sense deixar-ho de triturar, fins a obtenir una crema espessa.

4-En una graella, coeu els filets de porc, tallats a medallons, i serviu-los al costat de la crema de foie gras i la fruita seca trossejada.




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada