COSTELLES DE PORC AMB SALSA
Ingredients:
- 4 costelles de porc
- 1 pastanaga
- 1 ceba
- 1 tomàquet
- 200 ml de vi blanc
- 2 cullerades de ketchup
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Una mica de comí mòlt
- Oli d'oliva
-Per cuinar les costelles de porc amb salsa, començarem per dorar la carn per a que després quedi molt millor a l'hora de presentar el plat. En una cassola, possem una mica d'oli d'oliva i dorem a foc fort durant un minut i mig cada cara de les costelles. Seguidament les reservem en un plat.
-En la mateixa cassola, afegim una mica d'oli d'oliva. Pelem la ceba i la tallem a tires. Després l'afegim a la paella amb una mica de sal i pebre. Tallem la pastanaga a tires i l'afegim a la paella. Piquem el tomàquet i l'afegim amb els altres aliments.
-Afegim la carn a la cassola i barregem tots els ingredients de les costelles amb el vi blanc i el ketchup. Agreguem una mica de sal i deixem que la salsa espesseixi.
-Servim les costelles amb la salsa per sobre i li afegim algunes verdures. Ja està llest per menjar!
FILET DE PORC AMB FOIE GRAS I FRUITA SECA
INGREDIENTS:
- 200g de foie gras fresc
- 50ml de vi dolç
- 200g de fruita seca variada
- pebre negre
- 100ml d'aigua o de brou de pollastre
PREPARACIÓ:
1- En un cassó, porteu l’aigua o el brou a ebullició. Reserveu-ho.
2-Elimineu les venes del foie gras i afegiu-hi un pessic de sal, un de pebre, un de sucre i un rajolí de vi dolç.
3-Poseu el foie gras al vas de la batedora i afegiu-hi l’aigua bullent, sense deixar-ho de triturar, fins a obtenir una crema espessa.
4-En una graella, coeu els filets de porc, tallats a medallons, i serviu-los al costat de la crema de foie gras i la fruita seca trossejada.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada