pastisos


PASTÍS PER XOCOADICTES

INGREDIENTS:
  • 2 ous
  • 55 g de sucre
  • 25 g de farina
  • 25 g de cacau en pols
PER LA XOCOLATA :
  • 1 sobre de flam Royal de 4 racions
  • 250 g de xocolata negra
  • 600 ml de nata líquida per muntar
  • 50 g d'avellanes
 PREPARACIÓ: 

1-Poseu la papallona en el vas de la Thermomix, incorporeu-hi els ous i el sucre i programeu 3′ – T 37º – v 4. Traieu la papallona, afegiu-hi la farina i el cacau tamisats i programeu 5” – v 4. Aboqueu la barreja en un motlle d’uns 21 cm, prèviament untat, i coeu-ho 10 min a 160 ºC amb el forn ja calent. Deixeu-ho refredar.

2-  Tritureu les avellanes a v 3-5-7-9. Reserveu-les. Sense netejar el vas, tritureu la xocolata durant uns segons a v 3-5-7-9. Afegiu tots els ingredients en el vas, barregeu-ho 4” – v 6 i programeu 10′ – T 100º – v 4. Aboqueu la crema en el motlle, deixeu-la refredar una mica i reserveu-la a la nevera un mínim de 4 h. És millor fer-lo el dia abans.

3-En el moment de servir-ho, empolseu-lo amb cacau en pols per tapar les imperfeccions.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada