espaguetis




ESPAGUETIS AMB PERNIL SERRÀ I PÈSOLS 

INGREDIENTS:
    Recepta de cuina de Tallarines amb pernil serrà i pèsols
  • 500 grams de tallarines
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 2 a 4 porros tallats en rodanxes fines
  • 4 a 6 dents d'alls, picats
  • 350 grams de pèsols joves, congelats
  • Suc i la ratlladura de mitja llimona
  • Sal marina i pebre negre acabat de moldre
  • Menta fresca, tires de pernil serra, formatge parmesà ratllat, i oli de xili per adornar.

PROCEDIMENT:

Col·loca les tallarines a l'olla, amb aigua salada bullint, i cuina la pasta fins que estigui al dente.
Escorre l'aigua, retira la pasta, i reserva.
Afegeix 2 cullerades d'oli d'oliva a la mateixa olla escalfada, afegeix els porros i els alls i salta a foc mitjà fins que les verdures estiguin tendres.
Agrega els pèsols, el suc de llimona i la ratlladura de la llimona. A continuació, afegeix la pasta, reservada.
Remena bé i posa pel damunt el formatge parmesà ratllat, les tires de pernil serra, la menta fresca, i rega amb oli de xili.
Condimenta amb sal i pebre i serveix immediatament ben calent.

ESPAGUETIS AMB BOLETS

INGREDIENTS:
  • 4 cullerades de pinyons
  • 8 bolets marrons
  • 400 grams d'espaguetis
  • Sal
  • 8 cullerades de pesto vermell
  • 4 rovells d'ou frescos
  • 50 grams de parmesà ratllat
PROCEDIMENT:

Rosteix els pinyons en una paella sense greix.
Talla els xampinyons en rodanxes fines.
Cuina els espaguetis fins que estiguin al dente, i escorre breument.
Barreja els espaguetis calents amb els bolets i el pesto.
Posa en plats preescalfats.
Aboca sobre els espaguetis 1 rovell d'ou, formatge parmesà i pinyons i serveix immediatament.



















0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada