ESPAGUETIS AMB PERNIL SERRÀ I PÈSOLS
INGREDIENTS:
- 500 grams de tallarines
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 2 a 4 porros tallats en rodanxes fines
- 4 a 6 dents d'alls, picats
- 350 grams de pèsols joves, congelats
- Suc i la ratlladura de mitja llimona
- Sal marina i pebre negre acabat de moldre
- Menta fresca, tires de pernil serra, formatge parmesà ratllat, i oli de xili per adornar.

PROCEDIMENT:
Col·loca les tallarines a l'olla, amb aigua salada bullint, i cuina la pasta fins que estigui al dente.
Escorre l'aigua, retira la pasta, i reserva.
Afegeix 2 cullerades d'oli d'oliva a la mateixa olla escalfada, afegeix els porros i els alls i salta a foc mitjà fins que les verdures estiguin tendres.
Agrega els pèsols, el suc de llimona i la ratlladura de la llimona. A continuació, afegeix la pasta, reservada.
Remena bé i posa pel damunt el formatge parmesà ratllat, les tires de pernil serra, la menta fresca, i rega amb oli de xili.
Condimenta amb sal i pebre i serveix immediatament ben calent.
Escorre l'aigua, retira la pasta, i reserva.
Afegeix 2 cullerades d'oli d'oliva a la mateixa olla escalfada, afegeix els porros i els alls i salta a foc mitjà fins que les verdures estiguin tendres.
Agrega els pèsols, el suc de llimona i la ratlladura de la llimona. A continuació, afegeix la pasta, reservada.
Remena bé i posa pel damunt el formatge parmesà ratllat, les tires de pernil serra, la menta fresca, i rega amb oli de xili.
Condimenta amb sal i pebre i serveix immediatament ben calent.
ESPAGUETIS AMB BOLETS
INGREDIENTS:
- 8 bolets marrons
- 400 grams d'espaguetis
- Sal
- 8 cullerades de pesto vermell
- 4 rovells d'ou frescos
- 50 grams de parmesà ratllat
PROCEDIMENT:
Rosteix els pinyons en una paella sense greix.
Talla els xampinyons en rodanxes fines.
Cuina els espaguetis fins que estiguin al dente, i escorre breument.
Barreja els espaguetis calents amb els bolets i el pesto.
Posa en plats preescalfats.
Aboca sobre els espaguetis 1 rovell d'ou, formatge parmesà i pinyons i serveix immediatament.
Talla els xampinyons en rodanxes fines.
Cuina els espaguetis fins que estiguin al dente, i escorre breument.
Barreja els espaguetis calents amb els bolets i el pesto.
Posa en plats preescalfats.
Aboca sobre els espaguetis 1 rovell d'ou, formatge parmesà i pinyons i serveix immediatament.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada