ÀNEC ROSTIT AL FORN
INGREDIENTS:
- Un got de vi negre
- Farina de blat de moro
- 2 unitats de poma
- 4 unitats de pruna
- 1 raig d'oli d'oliva
- 4 unitats de patata
- 1 got d'aigua
- 1 cullerada de mantega
- 1 cullerada de julivert
- Una mica de sal
- 2 unitats d'ànec
PREPARACIÓ:
1. Agafa els ànecs prèviament rentats, i fical's al forn amb el vi negre i l'aigua. Seguidament afegeix un raig d'oli d'oliva i una mica de sal. Quan fiquis l'ànec al forn, l'has de posar a 200ºC durant uns 50 minuts.
2. Agafa les pomes i talla-les per posar-les dintre el forn amb una nou de mantega en el centre. A més d'això, s'han de tallar les patates per fregir-les i posar-les a part.
3.Amb el suc que han alliberat els ànecs, es fa la salsa. Posa-la en una cassola al foc i afegeix una cullerada de blat amb aigua i julivert.
4. Treu els ànecs del forn i aboca la salsa per sobre. A continuación, afegeix les pomes i les patates. Ja estarà llest per a menjar!
ARRÒS AMB ÀNEC I VERDURES
INGREDIENTS:
- 2 confits d'ànec
- 1 ceba
- 2 pastanagues
- 5 alls tendres
- 20cl de vi blanc
- 1 pot de favetes confitades
- 360g d'arròs bomba
- 1l de brou de verdures
- un grapat d'espinacs
- uns brins de safrà
- oli d'oliva
- sal
PREPARACIÓ:
1-Esmicoleu els confits d'ànec i reserveu-ne la carn. Els ossos els podeu rebutjar.
2-Talleu la ceba, les pastanagues i els alls tendres a daus petits.
3-Poseu en una paella un raig d'oli d'oliva, la carn dels confits, la verdura i una mica de sal i ho deixeu sofregir a foc mitjà 15 min.
4-Incorporeu-hi les favetes escorregudes i el vi blanc. Deixeu que el vi redueixi 5 min.
5-Incorporeu-hi l'arròs i uns brins de safrà. Doneu-hi unes voltes amb ajuda d'una cullera de fusta.
6-Afegiu-hi el brou de verdures. Rectifiqueu-ho de sal, si cal. deixeu-ho coure 18 min.
7-Passat el temps, retireu-ho del foc i afegiu-hi els espinacs tallats a la juliana. Barregeu-ho i deixeu-ho reposar tapat 5 min abans de servir-ho.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada