macarrons



MACARRONS ESTRIATS AMB RUCA, ALL, XORIÇO I FORMATGE PARMESÀ

INGREDIENTS:
  • Sal
  • 200 grams de xoriço
  • 1 ceba
  • 1 dent d'all
  • 3 cullerades d'oli d'oliva
  • 60 grams de ruca
  • 50 grams de parmesà ratllat
  • 500 grams de macarrons estriats
PROCEDIMENT:

  1. Cuina els macarrons estriats, amb aigua i sal fins que estiguin al dente.
  2. Escorre i deixa que gotegin.
  3. Talla el xoriço en rodanxes fines.
  4. Pica la ceba i l'all.
  5. Cuina a foc mitja, el xoriço, la ceba i l'all amb una mica d'oli durant uns 10 minuts.
  6. Afegeix els macarrons i la ruca i barreja bé.
  7. Serveix en plats, i escampa el formatge pel damunt.


MACARRONS AMB SALMÓ I XAMPINYONS




INGREDIENTS:
  • 400 grams de macarrons
  • 400 grams de xampinyons naturals
  • 500 grams de salmó fresc tallat a quadrats regulars
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
  • Vi blanc
  • Una ceba picolada
  • Tres alls aixafats
  • Una fulla de llorer
  • Mantega
  • Aigua

PROCEDIMENT:

  1. Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, sal i una mica de mantega, bullim els macarrons fins que estiguin cuits al "dente", els escorrem i els reservem.
  2. Seguidament, netegem i filetegem els xampinyons, els saltem en una paella amb un raig d'oli d'oliva, i els reservem.
  3. A continuació, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: la ceba, els alls i la fulla de llorer.Tot seguit, afegim els trossos de salmó salpebrats i tres cullerots de sofregit de tomàquet, ho deixem coure cinc minuts, i tot seguit afegim un got de vi blanc i deixem que redueixi.
  4. A continuació.afegim els macarrons i els xampinyons, ho remenem una mica amb l'espàtula de fusta, ho deixem coure tot plegat uns deu minuts més, i ja ho podrem servir a tauila amb uns estalvis a sota.



























0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada