ORADA AMB VERDURETES I PURÉ DE BROQUIL
INGREDIENTS:
- 180g de filets d'orada sense espines per persona
- 1 bróquil
- alls
- oli d'oliva verge extra
- verdura del temps (espàrrecs, endívies, naps negres i alls tendres) tallats a bastonets d'1cm
PREPARACIÓ:
1-Bulliu el bròquil en aigua i sal i afegiu-hi un refregit d’alls. Després, tritureu-lo per fer-ne puré.
2-Salteu al dente la verdura tallada petita.
3-Rostiu l’orada primer pel costat de la pell, procurant que quedi ben rossa, en una paella amb un raig d’oli d’oliva.
4-Muntatge: poseu el puré i les verdures al mig del plat, i, al damunt, col·loqueu-hi l’orada.
ORADA AMB PICADA VERMELLA
INGREDIENTS:
- 2 orades petites i netes per dins
- 1/2 got de vi blanc
- 3 cullerades d'oli d'oliva verge extra
- 1 pebrot Vermell
- 6 branques de porradell
- 2 cullerades de julivert picat
- sal
- pebre negre
- oli d'oliva verge extra
PREPARACIÓ:
1- Poseu les patates en un cassó amb aigua i feu-les coure 10 min, a partir de l’ebullició. Retireu-les, deixeu-les refredar una mica i talleu-les a làmines fines.
2-Escalfeu el forn a 180 ºC.
3-Prepareu una safata de forn folrada amb paper de forn. Col·loqueu-hi les rodanxes de patata, fent un llit, salpebreu-les i, al damunt, col·loqueu-hi les orades. Feu-los un tall a la superfície, salpebreu-les i aboqueu-hi per damunt la barreja del vi i l’oli d'oliva. Poseu-ho al forn 15 min.
4-Mentrestant, talleu el pebrot a dauets molt petits i salteu-los en una paella amb el porradell i el julivert picats, sal i pebre. Ha de quedar daurat.
5-Retireu el peix del forn i distribuïu-hi per damunt la picada vermella; torneu la safata al forn 5-6 min més.
6-Serviu les orades amb les rodanxes de patata.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada